BLACK SEO LINKS, PURCHASED LINKS, SOFTWARE FOR GAMBLING SITES

Siyah web sitelerinin Google arama sonuçlarında tanıtılması konusunda uzmanlaşmış deneyimli SEO uzmanlarından oluşan bir ekip. Saldırıya uğramış siteler ve bu sitelerde bağlantı yayınlamaya yönelik yazılımlar sunuyoruz.

Müşterilerimize yönelik hizmetlerimiz

  • Oyun Siteleri için Yazılım: Site yönetici alanlarına erişmenizi ve bağlantılarınızı oraya yerleştirmenizi sağlayan bir programdır.
  • Bağlantı verme: Sitelerinize bağlantı içeren makaleler yazmak ve bunları PBN ağımızda yayınlamak
  • Toplu Bağlantı Yerleştirme: Çeşitli konulardaki organik trafiğe sahip, bozuk canlı sitelerden gelen bağlantıların toplu olarak otomatik olarak yerleştirilmesi.
  • İçerik Üretim Yazılımı: Büyük miktarlarda içerik üretmenizi sağlar

Özel bir PBN ağından bağlantı yerleştirmeyle ilgili daha fazla ayrıntı

  • Bağlantıları aracısız olarak yerleştiriyoruz, PBNka bizimdir.
  • Makaleler tek seferlik ödeme ile sonsuza kadar yayınlanır.
  • Batı siteleri, konular – medya, teknoloji, BT, kripto para, finans, programlama, eğlence vb.
  • Makalenizi 30$’dan yayınlıyoruz.
  • Makale sonsuza kadar yayınlanır, en fazla 2 dofollow bağlantısı, ana sayfada duyuru yapılır. Yerleştirmeden sonra indekslemeyi hızlandırıyoruz.
  • Yayınlanan makaleyi harici bağlantılarla zenginleştiriyoruz 🚀
  • Siteler spam değildir, ayda en fazla 10 makale yayınlanmaktadır. Siteler periyodik olarak dış bağlantılarla güncellenmekte ve metrikler artırılmaktadır.
  • Finans, kripto, BT, kumar ve diğer konuları kabul ediyoruz.

Telegram’da mektup kabul ediyoruz

Biraz beklemenizin ardından sistem size analizini yaptığınız siteyle ilgili; Domain Authority ve Page Authority puanlamalarının bilgisini verecektir. Bununla beraber ilgili web sitesine gelen ve siteden giden linklerin analiz raporunu sunmaktadır. Linklerle ilgili sunulan raporlamada çıkan her site için Spam skoru belirleyen sistem, bu sitelerden aldığınız Backlinklerin zararlı olup olmadığı konusunda size öneriler sunmaktadır.

Son güncellemeler, bu SSS’de tartışılan özelliklere erişimi genişletebilir. Reddet.txt dosyanızı hazırladıysanız aşağıdaki adımları takip edin. “Türkiye Klinikleri”, üçüncü kişiler tarafından sağlanan hizmetlerin ve içeriklerin güvenliğini, doğruluğunu ve hukuka uygunluğunu taahhüt ve garanti etmemektedir.

Son olarak dosya seç’i tıklayın ve hazırladığınız dosyayı sisteme yükleyin. Sitenize zarar verebilecek bağlantıları tespit ettikten sonra ilgili URL’leri reddetmeniz gerekmektedir. Böylelikle bu zararlı Backlinklerin site sıralamanıza zarar vermesini engelleyebilirsiniz. Bu konuda size yardımcı olacak olan Google The New Disavow Links Tool aracından faydalanabilirsiniz. Web siteleri, link kalitesini artırmak adına başka siteler üzerinden bağlantı almaktadır. Backlink, bir web sitesinin başka bir web sitesine, ana sayfasından ya da web sitesinin herhangi bir alanından metin veya görsel üzerinden link ile yönlendirme yapma işlemidir.

Dolayısıyla en iyi yöntem sitenizin içeriği ile en alakalı domaini satın almaktır. Eski domainleri almaktan kaçının; eski bir domain adı satın alınıyorsa, alınacak domainin daha sonra ceza almaması için domainin önceki sahibinin neler yaptığını araştırmak gerekir. Ahrefs, en iyi Backlink sorgulama SEO araçları içerisinde yer alan bir sitedir. Her konuda tam detaylı bir veri analizi çıkarmasa da Backlink yapısının incelenmesi açısından belli bir başarıya sahiptir. Bundan dolayıdır ki 300 binin üzerinde kullanıcı sayısı ile Ahrefs, 300 milyardan fazla indekslenmiş URL ve 750 milyarın üzerinde kayıtlı Backlink havuzuna sahiptir. Her 15 dakikada bir, Backlink veri tabanı güncellemesi yapması da ona ayrı bir değer katmaktadır.

Bundan dolayı web sitenize dışarıdan gelen link bağlantılarını düzenli olarak takip etmelisiniz. Böylelikle zararlı olduğunu düşündüğünüz Backlinkleri tespit ederek bu dış bağlantıları reddedebilirsiniz. Bazıları için kafa karıştırıcı olabileceği için öncelikle bu aracı neden kullanmamız gerektiğini söyleyerek başlamak en doğrusu olacaktır. İnternette gezinirken yada bir şey arattığınızda belki rast gelmişsinizdir.

İnternet sitenize başka sitelerden gelen linkler size referans olan siteler olarak algılanmaktadır. Ancak bu Backlinkler her zaman faydalı sonuçlar doğurmamaktadır. Bazı durumlarda sitenizi arama sonuçlarında sıralama olarak düşürecek tehlikeli durumlarla karşılaşılabilirsiniz. Çünkü diğer kullanıcılarda sizin sitenize ait linkleri başka web sitelerine ekleyebilir.

Otoriteler tarafından SEO araçları arasında en iyilerden biri olarak kabul edilmektedir. En büyük avantajlarından biri, sürekli değişen algoritma sistemleri ile eş zamanlı olarak kendisini yeniliyor olmasıdır. Yani example.com sitesinden gelen diğer bağlantılar kalır sadece aşağıdaki sayfaları reddedersiniz. Masaüstü kullanımının yanında mobil ve tablet gibi diğer araçların da optimizasyon işleminin yapılması gerekir. Video gibi zengin medya içeriği oluşturmak, bir videoyu ilk sayfada sıralamaya sokmak düz metine göre daha kolay olduğu için önemlidir.

Google algoritmalarının güncellenmesi, genel olarak sitelerin sıralamalarında ve kalite durumlarında değişiklikler olmasına sebep olmaktadır. Bundan dolayı eskiden almış olduğunuz ve sıralamanızın yükselmesine katkı sağlayan Backlinkler gelecekte sitenize zarar verebilecek hale gelebilir. Bu gibi durumlarda siteniz üzerinden manuel olarak filtreleme işlemleri gerçekleştirmek durumunda kalabilirsiniz. Open Site Explorer (OSE), Moz şirketinin kullanıcılara sunmuş olduğu ücretsiz bir SEO aracıdır. Open Site Explorer, SEO aracı ise kullanımı kolay, basit bir link ve SEO durum analiz aracıdır.

Related Posts